Hastanemiz 14 Kasım Dünya Diyabetliler Gününü Kutladı
17 Kasım 2020

Diyabet kapak.JPG

Hastanemizde 14 Kasım Dünya diyabetliler günü; Hastanemiz Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Nure BODUR ve Diyabet hemşireleri Mehdiye CENGİZ ile Ayşegül  AL tarafından düzenlenen bir etkinlikle kutlandı.

Verilen mesaj’da ; “Nusaybin Devlet Hastanesi olarak bu zorlu pandemi sürecinde 14 kasım Dünya Diyetliler Gününü unutmadık. Her zaman hastalarımızın yanında olduğumuzu belirtmek ve farkındalık yaratmak adına sosyal mesafe kurallarına uyarak standımızı açtık. Mavi balonlarla süslediğimiz standımızla beraber sinevizyon ve çeşitli pankartlarla destekledik”

Diyabet hastalığında yeri anımsayacak derecede olan yürüyüş ve aktif yaşama dikkat çekmek adına hastalarımıza yine sosyal mesafe kurallarına uyarak Adım Sayar lar ve çeşitli broşürler dağıtıldı.

• Diyabet 1.JPG
  • Diyabet 2.JPG