Hastanemizde Manyetik Rezonans Görüntüleme (Mr) Hizmeti Verilmeye Başlanmıştır
19 Ağustos 2020

2.JPG

Hastanemiz başhekimi Dr.Mehmet Emin AY yaptığı açıklamada “Halkımızın yıllardır ihtiyaç duyduğu Mr. cihazını hastanemize kazandırdık. Şu anda deneme ve test çekimleri tamamlandı. bu süreçte günlük ortalama 35 çekim yapıldı. bundan sonraki süreçte günlük 70-80 arası çekim yapmayı düşünüyoruz. Çekimler günübirlik yapılıyor, raporlar 3 günlük süre zarfında e-nabız ve Hastanemizde kullanılmakta olan Panates sistemine düşmektedir. Hastanemizin ve bölgemizin kapasitesine göre de önümüzdeki yıllarda hizmet alım modelimizi değiştirebiliriz. Şuandaki ihtiyaçlarımız yeterli ve yüzde 95 ihtiyaçlarımızı karşılayan bir cihaz. Daha önce hastalarımızı başka yerlere yönlendirmek zorunda kalıyorduk. Şimdi hastalarımıza kısa sürede bu hizmeti sunuyoruz. Halkımıza hayırlı uğurlu olsun. İlçemize bu hizmeti vermek için desteklerini her zamanki gibi esirgemeyen ve büyük bir çaba harcayan sayın milletvekillerimiz Cengiz DEMİRKAYA ile Şeyhmus DİNÇEL, Emeği geçen Sağlık Bakanlığı yetkilileri ve il ilçe teşkilatımıza şükranlarımı sunar teşekkür ederim.