Hastanemiz Cildiye Uzm Dr Engin KARAASLAN Deri Biyopsisi Hakkında Bilgi Verdi.
22 Temmuz 2020

Hastanemizde Cilt hastalıklarında biyopsi dönemi!

Hastanemiz Cildiye Uzm Dr Engin KARAASLAN Başarılarına Başarı Eklemeye Devam Ediyor.

Hastanemiz bünyesi Cildiye polikliniğimizde nadir cilt hastalıklarının tanısında önemli bir basamak olan deri biyopsisi (punch ve eksizyonel biyopsi) yapılmaya başlandı.

Konuyla ilgili olarak Cildiye uzmanımız Uzm Dr Engin Karaaslan yaptığı açıklamada “Histopatolojik inceleme, deri hastalıkları tanısında sık başvurulan önemli yöntemlerden biridir. Cildimiz üzerinde kolay işlem yapılabilme imkanı ile birlikte komplikasyon gelişme olasılığının oldukça düşük olması, deri biyopsisini kolay ve pratik bir tanısal metod haline getirmektedir. Hastalarımıza, ileri basamak hastanelere sevk olmadan bu önemli testi polikliniğimiz bünyesinde gerçekleştirebilmekteyiz" dedi.

hastalıklı cilt.jpg

Ayrıca Cildiye polikliniğimizde Allerji testi, mantar inceleme testi, wood ışığı ile muayene ve deri hastalıklarının dermoskopisi gibi diğer tanı testlerinin de yapıldığını belirten hekimimiz bu imkanlar doğrultusunda hastanemizin birçok 3. Basamak hastane Cildiye polikliniğinin sahip olduğu birçok imkana sahip olduğunu vurguladı.

Doktorumuza bu azimli çalışmalarından dolayı teşekkür ederiz.