Hastanemizde Vatandaşlara Diyet ve Egzersiz ile İlgili Bilgi Verildi
14 Kasım 2019

d21.JPG

14 KASIM Dünya Diyabetliler Günü kapsamında farkındalık oluşturma adına Hastanemizde etkinlikler düzenlendi, stand kuruldu,

Hastanemiz İlçe Sağlık Müdürlüğü ve Nusaybin Devlet Hastanesi ortak çalışmasında vatandaşlara Diyabet ve Egzersiz Eğitimi verildi.

Yapılan çalışmada  vatandaşlara  TC.Sağlık Bakanlığı adını taşıyan şapka ve kıyafetler, diyabetin simgesi olan mavi balonlar, broşürler  ardından sağlıklı beslenmenin  ve sıvı  alımının diyabete olumlu etkisine dikkat çekmek için elma ve su dağıtıldı. Daha sonra vatandaşlar Konferans Salonu’na kabul edildi.

Başhekimimiz Dr.Mehmet Emin AY ve diğer İdari Amirler ’in  de hazır bulunduğu Konferans Salonunda  vatandaşlara Diyabet ve Diyabetle yaşam için Dahiliye Uzmanı Dr.Ekrem ANIK, Diyabet Hemşiresi Mehdiye CENGİZ , Fizyoterapist Murat TANRIKULU ve İlçe Sağlık Müdürlüğünde çalışmakta olan Diyetisyen Büşra ÖZKAN ın yaptığı Diyabet ve Egzersiz ile ilgi sunumlu açıklamalarının ardından katılımcılara Katılım Diplomaları takdim edildi.

• d1.JPG
  • d8.JPG
  • d9.JPG
  • kapak.JPG