Doku ve Organ Bağışı Haftası Nedeniyle Stand Kurduk
08 Kasım 2019

organ.kapak.JPG

03/11/2019 – 09/11/2019 Tarihleri arasında Organ Bağışı Haftası münasebetiyle Nusaybin çarşısında, Demokrasi Parkı’nda İlçe Sağlık Müdürü vekili ve Hastanemiz başhekimi Dr.Mehmet Emin AY tarafından İlçe Sağlık Müdürlüğü ve Nusaybin Devlet Hastanesi ortak çalışması ile stand kuruldu. Vatandaşlarımıza Doku ve Organ Bağışı konusunda bilgilendirme çalışması yapılarak broşürler dağıtılmıştır.
       Vatandaşlara örnek teşkil etmesi açısından ilk önce hastane çalışanlarından Başhekim Yardımcısı Dr.Şehmus IŞIK, Sağlık Bakım Hizmetler Müdürü Nure BODUR, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdür Yardımcısı Selahattin DEMİR, Enfeksiyon Hastalıkları Hemşiresi Yıldız ÖZDEMİR ve Hastanemiz Bilgi İşlem, Ayniyat Ambar ve Sosyal Medya Sorumlusu Erkan AYHAN tarafından Doku ve Organ bağışı yapılmıştır.
       Hastanemiz Veznesi önünde bir ay süre ile stand kurulumu devam ettiğinden başvuru da bulunmak isteyen vatandaşlarımızın Hastanemize başvuruda bulunması gerekmektedir.

• organ.kapak.JPG
  • organ1.JPG