08 Ocak 2019

Sayın Milletvekilimiz Cengiz DEMİRKAYA ve Sayın Kaymakamımız Mehmet Balıkçılar Hastanemiz Başhekimi Dr.Mehmet Emin AY'ı Makamında Ziyaret Ettiler.

kapak.JPG

03.01.2019 Perşembe günü Sayın Milletvekilimiz Cengiz DEMİRKAYA, Hastane ziyaretinde kliniklerde yatmakta olan ve polikliniklerde muayene olan hastaları ziyaret ederek durumları hakkında bilgi alarak "Geçmiş Olsun" dileklerinde bulunduktan sonra Hastanemiz Başhekimini makamında ziyaret ederek Hastane İle ilgili bilgi alışverişinde bulundu. Daha sonra kaymakamımız Sayın Mehmet Balıkçılar Başhekimimiz Dr.Mehmet Emin AY'ı makamında ziyaret ederek görüşmeye katılmıştır.

• mv1.JPG
  • mv11.JPG