Hastanemiz Sağlık-Sen Temsilcilik Odası Hizmete Açıldı
15 Kasım 2018

Hastanemiz Sağlık-Sen Temsilcilik Odası Hizmete Açıldı

kapak sendika.jpg

Açılışın Kurdele kesiminde Başhekimimiz Dr.Mehmet Emin Ay, İdari ve Mali İşler Müdürümüz Azat ASLAN, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürümüz Nure BODUR Hazırda bulundu.

Hastanemiz Başhekimi Dr.Mehmet Emin AY yaptığı açılış konuşmasında " Sağlık-Sen Sendikası Temsilcilik Odası'nın tüm çalışanlara hayırlı uğurlu olmasını diliyorum" diyerek Başta Sağlık-Sen Temsilcimiz Siraç YILDIRIM'ı daha sonrada hazırda bulunan tüm katılımcı personelleri kutladı.

Daha sonra söz alan Sağlık-Sen Nusaybin Temsilcimiz Siraç YILDIRIM yaptığı açıklamada;
"Sağlık-Sen'in kurumsal varlığı her geçen gün güçlenerek devam edecektir. Hizmeti esas alan sendikal vizyonumuz ile birlikte başta sağlık ve sosyal hizmet çalışanları olmak üzere tüm kamu çalışanlarının haklarını güçlendirmek için çalışacağım" şeklinde konuştu.

• sağlık -Sen 1.JPG
  • sağlık -Sen 10.JPG