06 Mayıs 2018

Hastanemiz İdaresince Yapılan Denetimlerde El Hijyeni Uyum Oranlarına Göre Hemodiyaliz Servisimiz En Başarılı Servis Olarak Seçildi.

Hastanemiz Başhekimi Dr.Mehmet Emin AY, El Hijyeni konusunda personeli temizliğe teşvik etmek için 3 ay da bir denetimlerde bulunma kararı aldı.
Başhekimimiz Dr.Mehmet Emin AY, diğer idari çalışanlarla beraber yaptıkları servis denetimlerinde en başarılı servis olarak el hijyeni uyum oranlarına göre ocak, şubat ve mart ayları için Hemodiyaliz Servisi en başarılı servis olarak seçildiğini açıkladı.

Başhekimimiz Dr.Mehmet Emin AY, daha sonra yaptığı açıklamada "Hastane enfeksiyonları, tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de önemli bir sağlık sorunudur. Bu sorunun önlenmesinde en temel uygulama el temizliği olup, sadece bu uygulama ile hastane enfeksiyonlarının yaklaşık %50 oranında azaltılabildiği, ve bu yüzdende tüm hastanemiz çalışanlarının el hijyenine dikkat etmesi ve el hijyeni kurallarına uyması gerekir. Hastanemiz Hemodiyaliz Servisi bu konuda göstermiş olduğu başarıdan dolayı tüm çalışanlarını tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz." diye konuştu.

• Hemodiyaliz kapak.JPG
  • hemodiyaliz2.JPG