MARDİN İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ'NÜN ORGANİZE ETTİĞİ 14 MART TIP BAYRAMI NUSAYBİN'DE KUTLANDI
15 Mart 2018

kapak.JPG

Mardin İl Sağlık Müdürlüğü Personel ve Destek Hizmetleri Başkan Yardımcısı Mahmut YILDIZ ve Mardin İl Sağlık Müdürlüğüne bağlı Kamu Hastaneler Birliği personeli Uzm. Abdulbasır TOKAY’ın eşlik ettiği Nusaybin Devlet Hastanesi Başhekimi Mehmet Emin AY ve Diğer İdari yöneticilerin de katıldığı 14 MART Tıp Bayramı etkinliklerinde Nusaybin devlet Hastanesi hekimleri ve Halk Sağlığı alanında çalışan Aile Hekimleri ziyaret edilerek 14 Mart Tıp Bayramları kutlandı

Hastane Başhekimimiz Mehmet emin AY, Bayramlaşma esnasında doktorların sıkıntılarını dinledikten sonra bilgi alışverişinde bulundu. Mardin İl Sağlık Müdürlüğü Personel ve Destek Hizmetleri Başkan Yardımcısı Mahmut YILDIZ ve Mardin İl Sağlık Müdürlüğüne bağlı Kamu Hastaneler Birliği personeli Uzm. Abdulbasır TOKAY, Hastane Başhekimimiz Dr.Mehmet Emin AY, İdari ve Mali Hizmetler Müdürümüz Azat ASLAN ve beraberindeki diğer idari çalışanlarla beraber doktorlara ve diğer sağlık çalışanlarına karanfiller dağıtılarak 14 MART Tıp Bayramları kutlandı.

Nusaybin Devlet Hastanesindeki kutlamalara Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mahsun ÖZMEN ve Bazı esnaf ve vatandaşlarda katılarak doktorlarımıza olan sevgi ve saygılarını göstermiştir.

Kutlamalardan sonra Hastane Başhekimimiz Mehmet Emin AY 14 Mart Tıp Bayramı ile ilgili olarak yaptığı açıklamada“Özünde insana hizmet etmek ve hayat kurtarmak olan bu meslek, ancak yoğun bir sevgi ve aşkla icra edilebilmektedir. İnsanlarımız her şeyin en iyisine layık olduğundan, biz doktorlar olarak hizmetin en iyisini vermeye gayret ediyoruz. Bu duygu ve düşüncelerle ülkemizin her bir yanında görev yapmakta olan tüm doktorlarımızın 14 MART Tıp Bayramını kutlar, daha başarılı ve özverili hizmetlerin devamını diler, sevgi ve saygılarımı sunarım” diye konuştu.

• tıp1.JPG

• tıp2.JPG