T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI Mardin İl Sağlık Müdürlüğü Nusaybin Devlet Hastanesi

Mardin İl Sağlık Müdürlüğü Nusaybin Devlet Hastanesi

Çocuk Uzmanı Dr.Mehmet Can YEŞİLMEN, Tayin nedeniyle Hastanemizden Ayrıldı

Güncelleme Tarihi: 13/09/2021

MEHMET HOCAM SENİ ÇOK SEVDİK VE HİÇ BİR ZAMAN UNUTMAYACAĞIZ.

IMG_6272.JPG

Hastanemiz Başhekimi Dr. Mehmet Emin AY, yaptığı açıklamada “2016 yılından beri hastanemizde görev yapan Dr. Mehmet Can YEŞİLMEN, samimiyeti, cana yakınlığı ve sempatik kişiliği ile sadece personelin değil, hastaların da sevgisini kazanmıştır. Çalıştığı görev zarfında disiplin ve mesai saatinden hiç kopmayan doktorumuza tüm hastane çalışanları adına teşekkür eder, hayatının geri kalan kısmında başarı ve mutluluklar dileriz” dedi.

Dr. Mehmet Can Yeşilmen ayrılırken yaptığı açıklamada “Yaklaşık 6 yıl önce başladığım Nusaybin Devlet Hastanesi’ndeki görevimden bugün itibariyle ayrılıyorum. Aranızdan ayrılacak olsam da burası benim için aile, paylaşım, başarı gibi çok kutsal değerler ifade ediyor. Burada olduğum süre boyunca başarıyı, başarısızlığı, mutluluğu, hüznü ve sevinci paylaştığım tüm mesai arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Sizinle çalışmaktan çok keyif aldığımı size bildirmek isterim” diyerek tüm personelle vedalaştı.

Doktorumuza hayatının geri kalan kısmında başarılar dileriz.