Uzun Yıllar Yapılmayan Şaşılık Ameliyatı Göz Doktorumuz Op.Dr.Selahattin VURAL Tarafından Başarılı Bir Şekilde Yapıldı.
20 Mart 2023

Op.Dr.Selahattin VURAL, ile Hemşire Derya Emel ÖNAL Hasta İle Birlikte

Hastanemizde ve ilçemizde uzun yıllar yapılmayan şaşılık ameliyatı göz doktorumuz Op.Dr.Selahattin VURAL tarafından başarılı bir şekilde yapıldı.

Doktorumuzun ameliyat sonrası yaptığı açıklamada “Sol gözünde uzun zamandır ekzotropyası olan ve dış merkezlerde ameliyatı riskli olduğu söylenip yapılmayan hastamız polikliniğimize başvurduktan sonra şaşılık ameliyatı randevusu verip bugün operasyonunu gerçekleştirdik. Malzeme desteğini hemen sağlayan Hastanemiz Başhekim V.  Dr. Mehmet Selim ÜNVERDİ ve hastanın anestezi sürecini yöneten Uz.Dr. Emre PATIR ile yardımcı sağlık çalışanlarımız Hemşire Baran AYHAN, Anestezi Teknikerleri Selcan ŞAHİN ile Bilal TAŞ’a ayrıca teşekkür ederim” dedi.

WhatsApp Image 2023-03-17 at 11.33.11.jpeg

2.gif