Hastanemizde Tedavi Görmekte Olan JOHN DAVID HALLAM 5 Günlük Tedavisinin Ardından Taburcu Edildi.
28 Eylül 2022

Hastanemizde Tedavi Görmekte Olan İngiltere Vatandaşı JOHN DAVID HALLAM 5 Günlük Tedavisinin Ardından Taburcu Edildi.

IMG_6692.JPG

Birleşik  Krallık’tan (İngiltere) Nusaybin’e misafir olarak gelen JOHN DAVID HALLAM, Hastanemiz Acil Servisine başvurusundan sonra yapılan muayene ve tetkik sonucuna göre Yoğun Bakım servisine yatırılmıştı. Dahiliye Uzmanı Dr. Ruken YILMAZ tarafından yapılan 5 Günlük tedavisinin ardından taburcu edilen JOHN DAVID HALLAM Kendisine yapılan tedaviden çok memnun kaldığını ifade etti. 71 yaşında olan JOHN DAVID HALLAM sempatik davranışlarıyla tüm personelin ilgisini kazandı.

Hastanemiz Başhekim V. Dr.Zınar ÖZMEN, JOHN DAVID HALLAM’ın tedavisi ile ilgili yaptığı konuşmada  “ Hasta güvenini ve sağlık hizmet kalitesini  çok verimli bir şekilde kullanarak başarı sağlamaktayız. JOHN DAVID HALLAM’a Geçmiş Olsun dileklerimi sunarken, çalışkan ve özverili çalışmalarından ötürü tüm sağlık çalışanlarımıza teşekkürlerimi sunarım” dedi.