Sevilen Doktorumuz Sümeyra Ertemel Bakşiş Tayin Nedeniyle Hastanemizden Ayrıldı
29 Temmuz 2021

WhatsApp Image 2021-07-28 at 11.08.30.jpeg

Kadın Doğum Uzmanı Op. Dr.Sümeyra Ertemel Bakşiş, 23/08/2019 tarihinde Hastanemiz Doğum Polikliniğinde göreve başlamıştı.

Çalıştığı dönem zarfında hakkında hiçbir şikâyet olmayan Dr.Sümeyra Ertemel Bakşiş, hastalara sıcak ve sempatik yaklaşımıyla ve yapmış olduğu doğru tedavi ile üstün başarı sağlamış olup, doktorluk mesleğinin sadece bir muayeneden ibaret olmadığını göstermiştir.

Tüm hastane çalışanlarını gezerek vedalaşan Op.Dr.Sümeyra Ertemel Bakşiş, kendisini seven yüzlerce personelin duasını aldı.

Bu münasebetle Başhekimimiz Dr.Mehmet Emin AY,  tüm hastane çalışanları adına kendisine Teşekkür Plaketi vererek onurlandırmışlardır.

Tayin nedeniyle hastanemizden ayrılan Op. Doktor Sümeyra Ertemel BAKŞİŞ’e hayatının geri kalan döneminde de başarılar dileriz.

WhatsApp Image 2021-07-28 at 11.08.30 (1).jpeg